Rosalie

Ik heb een professionele ballet opleiding (Havo voor Muziek en Dans en de Rotterdamse Dansacademie) als achtergrond. Als afgestudeerd dansdocente heb ik vele jaren o.a. moderne dans, afrikaanse dans, tapdanslessen en choreografie├źn gemaakt en groepen getraind/gecoacht.

Vanuit deze ervaringen heb ik mijn onderneming neergezet met de volgende gedachte: “Dansen is bewegen, net als het leven zelf. Als je stilstaat en achterom blijft kijken bereik je niet het doel dat je voor ogen hebt en kan het zijn dat je geen keuzes meer maakt en mogelijkheden niet meer ziet. Toch is stilstaan niet altijd zonder beweging. Een moment van bezinning en bewustwording kan veel brengen. Fysiek, mentaal/ emotie en beweging zorgt voor mijn unieke werkwijze”.

Op 1 januari 2007 startte ik met Praktijk ROOS in Delft. Vanaf 2013 ook in Schipluiden een praktijk locatie erbij. Vanaf 1 januari 2017 is het Lemniscaat Center een onderdeel van Praktijk ROOS geworden, waardoor coaching, trainingen en het verhuren van de ruimte nu los staat van mijn natuurgeneeskundige praktijk.

Als natuurgeneeskundig therapeut zet ik jou letterlijk en figuurlijk in beweging. Daarnaast ben ik trainer/ docent en geef ik bij verschillende opleiders in Nederland les (Sepia Opleidingen en IMAS Trainingen).

Ik werk ook voor bedrijven om de gezondheid en welzijn bij werknemers te bevorderen d.m.v. stoelmassages.